Yrittäjäilta: Sähköinen liiketoiminta

Kommentteja tapahtumasta;
Oli todella hienoa että tällainen tapahtuma järjestettiin ja lisää tietoa sai monestakin asiasta.
Oli hyvä huomata että myös yrittäjät jotka aiemmin olivat sitä mieltä että ”meillä on jo nettisivut” olivat nyt kiinnostuneita siitä että ovatko heidän sivunsa oikeanlaiset.

Pankkimaksuista

Toki yrittäjille on hyvä ajaa eteenpäin e-laskua. Se tuo selvää säästöä yrityksissä joissa laskutetaan paljon.
Mutta entäs mikroyritykset ? Näin laman aikana 1 – 9 hengen yrityksiä (useimmiten yhden hengen) tulee hirveästi lisää ja jo nyt suurin osa suomen yrityksistä on mikroyrityksiä.

Heille ei välttämättä hienot ja automaattiset järjestelmät tuo ajansäästöä, sillä laskujen määrä ei ole suuri.

Nykyisin laskuja voi lähettää sähköisesti myös ilman e-laskua. Tällöin säästyy tulostamiskulut, postimerkkikulut, kirjekuorikulut, sekä viive laskun kulkeutumisessa. Varma järjestelmä se ei toki ole, sillä sähköpostit saattavat kadota matkalla. Vastaanottajan kannalta tämä on hyvä, sillä hän ei tarvitse erillisiä tunnuksia kymmeniin eri toimittajien järjestelmiin, vaan ainoastaan sähköpostiosoitteen. Saatamme kirjoittaa pienen jutun ”sähkölaskusta” myöhemmin..

Eri pankkien palvelumaksujen vertailuun kannattaa ehdottomasti tutustua osoitteessa:

http://www.yrittajat.fi/fi-FI/pankkien_palvelumaksut2009/

Yksi vastaus to “Yrittäjäilta: Sähköinen liiketoiminta”

Lähetä kommentti

  • (ei julkaista)

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>