Edulliset yritysesittelyvideot

Uusi vuosi on hyvä aloittaa parantamalla yrityksesi näkyvyyttä ja ilmettä nykyaikaiseksi. Se onnistuu edullisesti HD-tasoisen esittelyvideon avulla joka tulee näkyviin netin sosiaalisiin medioihin. Esittelyvideo ovat lyhyitä ja ytimekkäitä ja kertovat yrityksen tärkeimmistä tuotteista ja palveluista selkeästi.

Esittelyvideon hinta tammikuussa 2012 tehtyihin tilauksiin 890 € + alv. Soita 0400 627717  ja kysy lisää, tai lähetä sähköpostia jukka at tuunix piste fi Lisätietoa HD-tasoisista nettiesittelyvideoista löydät kotisivuiltamme

Referenssivideon löydät uusimmasta sivustototeutuksestamme, Palvelukeskus Trillan sivuilta

 

Kuvasta klikkaamalla pääset katsomaan videon Palvelukeskus Trillan kotisivuilta.

 

 

 

Toinen esimerkki esittelyvideosta

Lähetä kommentti

  • (ei julkaista)

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>