Aiotko uusia kotisivusi? Kannattaa lukea tämä..

”Ei tätä maata rakenneta vastakkainasettelulla” – Yrittäjät, 2019

Facebookin yrittäjyys- ja IT-palstoilla kysytään aika-ajoin tarjouksia yrityksien nettisivuista, lähtötietoina ”kunhan on edulliset”

 

Jos yrittäjä kysyy hatarilla tiedoilla tarjouksen viidestä yrityksestä, menee siinä vähintään neljän yrityksen aikaa haaskalle kun samat asiat täytyy selvittää moneen kertaan. Toki yrittäjä oppii siinä samassa, mutta tämä kantapään kautta oppiminen on aika kallista jos sille laskee tuntihintaa.

Mutta miksi se pitää tehdä noin vaikeasti ?

Tähän olen miettinyt ratkaisua vuoden verran ja nyt sain sen valmiiksi, kas, ilmainen tarjouspyyntölomake johon kiteytyy yli 15-vuoden osaamiseni nettisivujen valmistamisesta. Lomake auttaa ja opastaa yrittäjää ja kysyy kaikki tärkeät kysymykset joita tarvitaan TUOTTAVIEN kotisivujen toteuttamiseksi. Nettisivut eivät täten ole pelkkä kuluerä vaan toivottavasti tuottava sijoitus markkinointiin.

Palvelu on ilmainen ja sillä saa tehtyä tarjouspyynnön jonka voi sitten lähettää niille yrityksille joille haluaa. Palvelu ei tallenna tietoa myöskään minun palvelimelle joten sitä voi käyttää huoletta.

https://tarjouspyynto.tuunix.net

Verkkokauppalomake tulossa myöhemmin..

Lähetä kommentti

  • (ei julkaista)

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>